LOPENDE PROJECTEN

Eindelijk!


Na de ellenlange theaterstilte van het afgelopen jaar staan er eindelijk weer een aantal prachtige producties op de agenda. 


Naast de hoofdrol in een korte film speel ik een fantastische rol in de Nederlandse tourversie van de Broadway hit musical Come From Away. Daarnaast neem ik de regie op me van Next to Normal.


En nog veel meer moois, dus hou deze pagina in de gaten!

Broadway hit musical: Come From Away


18 november 2021 is de musical Come From Away in première gegaan. In deze musical speel ik de rol van Beulah.  
Come From Away is een Canadese musical uit 2015 met boek, muziek en tekst van Irene Sankoff en David Hein. Het speelt zich af in de week na de aanslagen op 11 september 2001 en vertelt het waargebeurde verhaal van wat er gebeurde toen 38 vliegtuigen onverwacht moesten landen in de kleine gemeente Gander in de Canadese provincie Newfoundland. De personages in de musical zijn gebaseerd op (en delen in de meeste gevallen de namen van) echte inwoners van Gander, evenals enkele van de 7.000 gestrande reizigers die ze huisvestten en voedden.


Het is een hartverwarmende voorstelling over hoop, humor en liefde in een crisissituatie. De musical, een enorm succes in de Verenigde Staten en Engeland, laat zien hoe mensen onder bijna onmogelijke omstandigheden elkaar steunen en verder helpen.